Загальна кількість переглядів сторінки

четвер, 3 жовтня 2013 р.

В усьому винні жиди. Вибрані місця з розмови в електричці


В усьому винуваті жиди. Це я знаю з детинства. Бувало збируться батько з друзями на кухні (а збиралися часто), і після другого стакану самогонки начинають спорити «за політику». І говорили, що жиди всюду пролізли і все купили; що вони не такі як ми а все бажають задурно людину труда пограбувати і на її землі свою землю обітувану устроїти, щоб ми у них рабами були.


- Оце, куме – казав батько наливаючи, - ми з тобою, як нормальні люди седимо, общаємся, а вони тим часом, як думаєш, що роблять? Вони, падлюки, заробляють на нас. Оце купив пляшку чамору, а хто його вигнав? Жидівка. І зараза вборг недає…
Вопрос борга був для нас актуальний. Батько робив на шахті, отримував наче непагані гроші - тисяч шесть гривен, але вони увесь час кудась дівалися.  Коли наставав час зарплати, то був празник. В нашій хаті збиралися друзі, цілий тиждень шампанське та коняк лилися рікою я, малий, наїдався баликами та колбасами запивав все те соком ізраільської фірми «Джафа». Правда, потім теє…
Потім переходили на напої простіші бо як я уже казав, кудись дівалися гроші. Вірніше всі ми знаємо куди – жидам у карман. Гляньте скільки ларьків та генделиків жидівських навколо кожної шахти, скільки точок, де жиди «дим» женуть.
- Оце бачиш, куме, як на нас жиди заробляють, - казав бувало батько наливаючи - водочка жидівська і оце сальце з жидівського магазина на жидівській хвермі вирощене. Малому купив шоколадку, вісім гривен, падло, а дивитися ні на шо. Хто той шоколад робить? Фамілія в бариги наче і хохляча, а на пику поглянеш – жид. А директор шахти? Хіба він Рибальченко? Розенбаум він по жизні, тільки ховається, тварюка під хохла косить. Треба б кабанчика купити та самим вигодувати, щоб не на преміксі щоб не жерти мясо которе жиди на хімії для нас виростили.
- А таки-так, травлять, падлюки, народ, - ківав дядько Іван, - хочуть аби ми виздихали, щоб самим тут жити.
- Все, вирішив: з получки купую кабанчика, - видихав батько, піднімаючи стакан до рота.
Та наступного дня після зарплати батьку було ніколи, потім теж, а через тиждень уже не було лишніх грошей – усе ішло до карманів жидівських. Бувало приходилося навіть пляшки порожні здавати, аби хліба купити. І так з місяця у місяць. 
Батько мріяв поміняти забор вокруг будинка, а то старий вобще згнив. Треба було і кришу починити та все нікак, бо і шифер, і гвозді на постої дорожали, а зарплати не хватало. А мама мріяла про телевізор плазмений, шоб метр на два. Дуже любе «Дом-2» дивитися, «Кармеліту», «Битву екстроссенсів» та другі прикольні передачки.
Кстаті, треба б якось зібратися та усе ж купити такий тєлєк. А то так і помруть предки – не надивившись на плазму. Не все ж жидам.
- Ти ба, який палац відбехкав жидяра, - ругаєтся батько, глядючи на двохетажний будинок мєсного бариги. – Я ж його іще із «Союзу» помню – інжинеришкою у обєдінєнії працював – на стодесять ре. А тепер… Смокче кров народну, гад, вже чертвертий магазин відкрив, сволоч.
Згадавши про часи «Союзу», батько неодмінно починає ругати дерьмократов, которі союз розвалили. Отих усіх рухівців, проклятих бендер, серед яких кожний другий якщо не жид, то американський агент. А Америка, усі знають, то страна світового жидо-массонства. Батько вспоминав, як гарно було при комуністах: зарплата вчасно, водка стоіла три-вісімдесят, а колбаса – два-двадцять. А ще ми кожний год могли собі дозволити поїхати на Кавказ або у Крим на відпочинок.
Що то воно таке Крим  я незнаю, бо ми ніколи там так і не по були, все якось у одпуску батькові було ніколи так не в тому ж суть правда? Суть в тому, що раніше батько міг собі дозволити кожний год поїхати, а зараз – це не по карману, особєнно, коли на пенсію пішов, вона аж на цілу тисщу менша чим зарплата у нього була. Тут уже не до коніни.

 У нас у классі тоже був свій жид. Звали його Боря, він був надто розумний і картавий, класіческий єврєй.
Боґю ми не любили. Не любили по багатьом причінам. Він був отлічніком, що саме пособі уже не гарно; він завжди читав якісь книжки і замість шоб пограть у футбол на вигоні або мотнутися за яблоками в чийсь сад, ходив у бібліотєку. На компютері він постоянно лазив по якимось сайтам, ні шоб як усі нормальні люди іграть  ігри або якусь дівку зачепить в «Одно класніках». А щоб у вечері вийти погуляти вгарній пацанячий кампанії до дівок там або на діскотеку, пива випити та цигарку викурити – нічого таково. Дуже гордий падла. Та ми би і не прийняли його до себе, ще настукає жидьонок.
У випускному класі боґі наняли репетітора. От скажіть на фіга йому репетітор? Він і так був отлічніком у класі. Батько говоре – то від високомерія жидовского, не нравиться їм уровень викладання у нашій школі, бачите. Усім нравиться, а їм ні.
Ми вже дорослі були к дівчатам бігали, гуляли по ночах і даже уже давно причастились водочкою - все як у людей, а Боґя все із книжками, придурак. І на фіга? Що, грошей не вистачало аби вступити на платне до універу? Все економили, жлоби, все додому перли - шоб хоч раз угостить пивом там, або сальошку розпити, удавляться.
Та і на фіга той універ? У банк та адвокатом усе равно не попадеш, жиди не пустять а учителем на півтори тисячі учити різних обалдуїв? Хай мене ранять. Врачом, конешно, гарно, вони гарно зашибають, особєнно ці, вінірологи та генікологи, та для цього память хороша должна буть і книжок багато читати треба. Кому оно надо? Проучися половину жизні а потом на улицю?
Он мій двоюродний брат інстітут горний кончив, а нічому так і не научився, тіки гроші з предков пять років тіг. Діплом получив, а ніде влаштуваться не зміг, усюди жиди усі міста позанімали. Тепер з своїм діпломом експедітором у жидовскій фірмі - пиво розвозе по жидовских магазинах. Жиди та ще чурки, то справжні вампири. 
А я пішов як і батько на шахту. Жизнь не те щоб гарна, но терпима. Відробив своє шість годин і  ніклятий, німятий. Плюс коллектів. Іще з утра оприділилися кому бігти за самогоном – воно і робота веселіше йде. А після бані  у посадочку, бахнеш грамів двісті і утоми як не було. Жидів пошти нема. Увечері іще пивка бахнеш, потім до дівчат. Ех!
Недавно бачив Боґю по телевізору. На машині, крутий, на якийсь зїзд партії приїхав! Він після університета у банк устроівся. Конешно, жиди своїх не бросають, завжди гарно усроять це не наші славяни що вовком друг на друга дивляться. Боґя карєру зробив бо завжди був таким пронирою і егоістом. Жид однім словом.
Мало іх різали, отих боґь: святослав колись хазарскій кагонат розбив равіннів повничтожав, так вони знову, налізли. Розложили і розвалили Російскую імперію. А яка Країна була! Потім Сталін молодець перестрілял розенфельдів та розенбаумів жаль, не, до кінця, після війни опять поналупилися, як криси. Розложили і розвалили Союз. А яка Країна була!
Та хай мене заріжуть, та за ту партію, де Боґя пригрівся, не буду голосувать. Мені навіть згадувати про цього типа противно а там же самі отакі боґі. Краще буду голосувать за каммунистів як батько. Він знає шо робе. При каммуністах оцього бардака не було, а Країну боялись і уважали. І жидів тримали у чорному тілі. Не те шо зараз.

Правий був Гітлер шо душив всяких там розенфельдів і розенбаумів. За це жиди його убили і обрехали. Жаль шо наші з ним воювали, треба було обєдінитися, тоді точно всім жидам конєц, а Індію ми б поділили.
Тут я згоден із цим, як його… Ну у вишиванці ходить у нього ще, партія є, «Воля» називається. Він хоч і бендера, но жидів не любе. Може я за нього буду голосувать не знаю… Головне вибрати тих хто отих усіх розенбаумів під ніготь возьме, відбире у них награблене у трудавого люду і назад роздасть, як Гітлер там, або Сталін. Сталіна нам не вистачає, щоб порядок був. Або Гітлєра.  Поважаю хто захіщає нас від жидо-массонского кодла. От би тим хлопцям із «Волі» замість гризтися за якогось, цього, як його, шухєвіча та, з коммуністами обєдінитися. От буде сила! Яку жизнь нам зроблять!
Отоді заживемо… Мов у христа за пазухою…
Без жидівських алігархів…

Підслухано та записано із збереженням стилістики в електричці підвищеного комфорту Луганськ-Донецьк між станціями Байрак і Горлівка
ПАВЛОМ  ПРАВИМ

Немає коментарів :

Дописати коментар