Загальна кількість переглядів сторінки

пʼятницю, 17 травня 2013 р.

Театр абсурду


Ризикую потрапити до числа «агентів Банкової» через цей стьб.
Дуже ризикую. Ризикую отримати нищівну критику за «паплюження ідеалів». Нехай.
Але не висловитися не можу. Бо, хоч убийте, не розумію практичної користі й кінцевої мети того, що має відбутися завтра. Ну не розумію – і все. Нехай вибачають патріотичні, чудові люди, які відгукнуться на заклики т.з. «Об’єднаної опозиції». Серед тих людей буде чимало моїх друзів і просто тих, кого поважаю. Але сам…
Ну не бачу я жодної користі в тому. Бачу лише профанацію ідеї революції, «зливання в унітаз» протесних настроїв та дискредитацію будь-яких майбутніх акцій.
Ви вже вибачте, народ, якщо я не правий.

З повагою,
ПАВЛО  ПРАВИЙ


Завтра до Києва з’їдуться революціонери. Багато-багато тисяч. Мільйони. З’їдуться, аби завдати вирішального й смертельного удару злочинній владі, яка вже є нажаханою, яка хитається, мов лозина на вітрі через потужні революційні процеси, що їх назвали акцією «Повстань Україна!»
Україна дійсно повстала. Повстала, як ніколи до цього. Три лідери Об`єднаної опозиції, задіявши колосальний інтелектуальний та організаційний потенціал своїх політичних сил, провівши цілу низку безсонних ночей у власних офісах, тоді як більшість українців набиралося сил для фінального бою із злочинним політичним режимом на Багамах та Фіджі, точно розрахували час, місце, форми та методи протестних дій і переконані у перемозі.
Сьогодні увечері сотні тисяч наших співвітчизників сядуть в потяги, автобуси, літаки, автомашини, та кораблі; повантажаться на велосипеди, моторолери, дирижаблі, дельтаплани та волові упряжки і масово ринуть на Київ. А їх підтримають сотні тисяч, якщо не мільйони киян.
До місця подій на «Таврії», «ДЕУ-Сенс» та «Волині» під’їдуть відповідно Яценюк, Кличко і Тягнибок. Політики-патріоти, для яких слова українського гімну «Душу й тіло ми положим…» не є порожнім звуком; політики-патріоти, які користуються колосальною довірою народних мас, бо ніколи не «дерибанили» бюджет, не обманювали виборців популістськими фразами, не засновували спільного бізнесу з представниками злочинної влади, не відкривали таємні рахунки на Кайманових островах, Кіпрі та Арубі.
І візьмуться лідери народної довіри за руки просто на трибуні й оголосять з радістю, що нарешті вмовили одного з них стати єдиним кандидатом від опозиції на прийдешніх виборах. І промовлять полум`яні гасла «Бандитам тюрми», «Владу народу» та «Україна – для українців».
І потужним ревінням мільйонний натовп зустріне все це, і рушить до Адміністрації Президента, а Внутрішні Війська та «Беркут» - разом з ним. Кинувши на бруківку зім’яті стогривневі купюри, приєднаються до струнких лав ті, кого влада за гроші привезла на «альтернативний захід» з Донецька, Луганська та Запоріжжя.
І нажахаються злодії при владі, бо побачать, як багато людей не бажають надалі бачити їх при владі, що Схід і Захід разом; заплачуть безсилими сльозами відчаю й люті; і кинуться до літаків із заздалегідь спакованими валізами.
А лідери опозиції на плечах народу увірвуться на Банкову, і довго сперечатимуться, поступаючись один одному місцем в кріслі Президента, а потім, переконавши, нарешті, найдостойнішого, розгорнуть величезний сувій пергаменту й прочитають народові план дій, який виведе Україну у один ряд з найбагатшими й найквітучішими країнами світу. І оголосять список членів Уряду, в якому не буде ні кар`єристів, ні пристосуванців, ні крадіїв, ні брехунів, а будуть виключно високоінтелектуальні патріоти-професіонали, котрі давно вже продумали, що робитимуть, взявши владу до рук.
І відчиниться брама Качанівської колонії, і Вона, сама Юля – Валькірія Революції вийде з узіліща. І скаже промову, як вона то вміє. І на захоплене ревіння натовпу «Юля, Юля!» раптом розплачеться і скаже, що відмовляється іти у владу, бо не є достойною, що й самій доводилося іноді красти та переслідувати незгідних.
А далі…
А далі все буде виключно гарно. Межигір`я переобладнають в елітну школу для обдарованих дітей робітників і селян; президентські гелікоптери передадуть «Охматдиту», а знаменитий золотий унітаз – до Музею Революції.
І розійдеться народ задоволений по домівках – дивитися «Папіних дочок». А нова влада запрацює так, як про це мріє наролд і зробить його життя райським. Кожного ранку, просинаючись, українець дізнаватиметься, що Луценко, Москаль та Ярема реформували міліцію і тепер кожен правоохоронець є затятим поборником законності, що кожен патрульний володіє п’ятьма мовами; що Потебенько саджає «мажорів» пачками; що Грищенко зробив українську армію однією з найпотужніших у світі. Корупція танутиме, мов сніг у квітні, бо самі Яценюк, Тягнибок та Кличко подаватимуть приклад, як можна керувати чесно.
І Верховна Рада проголосує за підвищення зарплат вдесятеро, а пенсій – вп’ятеро; і доручить міністру фінансів знайти кошти, і міністр їх неодмінно знайде і – дасть…
І приїде місія Європарламенту з пропозицією негайно вступити до Євросоюзу, а з Брюсселя пришлють телеграму «Чекаємо в НАТО»…

Все те буде. Варто лише завтра вийти на Майдан і підтримати лідерів опозиції. А вони вже знають, як зробити нас щасливими. І неодмінно зроблять. Вони мають план. І вони єдині, мов лави 300 спартанців перед незчисленним перським військом.
Вірте, їм, люди!

http://tvi.ua/new/2013/04/01/lidery_opozyciyi_zaklykayut_kyyan_doluchytysya_do_akciyi_protestu_bilya_parlamentu_video

1 коментар :